Kermis Leuth/DJ Levi & Stef Ekkel

02-10-2021 19:00 t/m 03-10-2021 00:00

Leuth, Nederland


Stef Ekkel


Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor “De Woonboot” en “Liever Te Dik In De Kist”.  Muziek speelt al vele jaren een grote rol in het leven van Stef. Deze geweldige zanger scoorde in zijn inmiddels ruim 22-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op ’n terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” volgt “De woonboot”. Deze nationale feesthit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. 

 


 
 


DJ Levi


De live show van Levi is een show die je zeker gezien en gehoord moet hebben. Met een interactieve DJ, lekker meezingen en swingen op de klanken van toen en nu. Levi brengt in drie sets de lekkerste meezingers ten gehore, van Andre Hazes, de Toppers tot aan Robbie Williams. Afgewisseld met een gezonde dosis humor weet deze zanger van alk feest een top feest te maken. De kracht van de show zit hem in het enthousiasme van Levi.


Op de parkeerplaats zal klein vermaak staan voor jong en oud. 

.

De kaartverkoop is inmiddels gesloten.

Programma onder voorbehoud van de dan geldende corona richtlijnen..


Toegang op vertoon van een vaccinatie-, herstelbewijs of negatieve coranatest (max 24 uur oud) en geldig ID-bewijs. Binnen wordt de anderhalve meter maatregel losgelaten en kan het feest beginnen.
Waar

Visualiseer in Google Maps
Vriendenkring Leuth
Steenheuvelsestraat 39
6578 AB Leuth
Nederland

Wanneer

Van 02-10-2021 19:00
T/m 03-10-2021 00:00

Organisator

Vriendenkring Leuth

Following content will appear on all events